Известие

Collapse
No announcement yet.

искам да стана един от вас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• искам да стана един от вас

тия дни ходих да си подам документите за книжката.Влезнахме с един приятел в автоборсата срещу КАТ и я видях АЛФА 146 ТД 96 година.Грабна ме веднага макар 4е беше мноо мрасна маи няма климатик с джанти 15 или 16ки неразбирам ама личи 4е е била бегачка.Цената ме претеснява за 96 година 4700 лева не мислите ли че е мночко КАКВО СМЯТАТЕ

Re: искам да стана един от вас

Първоначално публикувано от joedan_hs
    тия дни ходих да си подам документите за книжката.Влезнахме с един приятел в автоборсата срещу КАТ и я видях АЛФА 146 ТД 96 година.Грабна ме веднага макар 4е беше мноо мрасна маи няма климатик с джанти 15 или 16ки неразбирам ама личи 4е е била бегачка.Цената ме претеснява за 96 година 4700 лева не мислите ли че е мночко КАКВО СМЯТАТЕ
    Дано да станеш един от нас...Ама ти си видял дизел бегачка.... ...ба маа му...
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
    Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Ти поне знаеш каква марка ти грабна окото,но потърси си истинска БЕГАЧКА-ако е дизел поне да еJTD.С моята стана без да искам,дойде ми на крака и я взех.Ако знаех че ще е такъв модел поне щях да я търся 2000к.
      Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
      Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Бегачка аз за тва ва питам тоя турбо дизел не убива ли спортното сърце на колата И ко мислите за цената бая скапиичка ми са стори за годините си а и ми направи впе4етление че има прозорец кам небето а досега не бях виждал 146 с такав

Comment

Върви си прилично 1.9 ТД говоря незнам какво си карал и какво искаш да караш но за 90 коня под капака е добре Цената е височка за това което е...я Драсни едно лично ако си търсиш такава алфа
          Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
          EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от AlfaRomeo
            Върви си прилично 1.9 ТД говоря незнам какво си карал и какво искаш да караш но за 90 коня под капака е добре Цената е височка за това което е...я Драсни едно лично ако си търсиш такава алфа
            да на Дани алфата за 90-те коня и едното магаре което я кара си върви много прилично Но ако искаш състезателни емоции не е това колата... Успех
            Lexus Is200
            Honda CBR 600 F4i

Comment

Ако си трсиш истинска бегачка 146 пили ЛС
              Suzuki GSX-R 750 07'

Comment

Working...
              X